Pages

Tuesday, July 24

Catatan Hari IniAssalamualaikum...

Alhamdulillah sudah masuk hari ke 4 kita berpuasa di bulan Ramadhan. Bagaimana teman-teman semua OK ke? Semoga kita semua dapat menjalankan ibadah puasa dengan lebih sempurna di bulan yang mulia ini. Rebutlah peluang keemasan di bulan Ramadhan di mana terlalu banyak kelebihannya.


"Kelebihan bulan Ramadhan, di dalamnya terdapatnya malam lailatul Qadar iaitu malam kemuliaan yang lebih baik dari 1000 bulan. Pada bulan tersebut Allah membuka pintu syurga, menutup pintu neraka dan mengikat syaitan-syaitan untuk memberi peluang kepada manusia membersihkan diri mereka sebersih-bersihnya. Amal-amal ibadah dan kebajikan digandakan Allah di mana yang sunat diberi pahala wajib/fardhu dan yang fardhu menyamai 70 fardhu di bulan-bulan yang lain." - sumber goggle


Ramai tertanya bila stok baru akan masuk...Untuk pengetahuan teman-teman bulan puasa ini stok baru memang sudah tiada, cuma hanya ada beberapa stok yang tinggal di blog sahaja. Kedai saya akan bergerak aktif dengan stok-stok baru selepas Hari Raya nanti. Jadi sekarang ini, saya BEREHAT JAPP!!! ....hehehhehehNo comments:

Post a Comment